FISHING MANIA| НОВИНИ| ОБЯВИ| КАТАЛОГ| АНКЕТИ| КАЛКУЛАТОРИ| ФОРУМ| КАТАЛОГ| FaceBook| Google+
21 Октомври 2019 г.За нас | Контакти | Реклама
FM Приятели
Спининг клуб - Стари видри
Страница за риболов с изкуствени примамки
Река Янтра - пътеводител
За Дома - рецепти, цветя, статии - zadoma.com
ВНОСИТЕЛИ
 ВИЗИТКА 
Реко ЕООД (Reko Ltd)
гр. София
гр. София - 1619 ул. Миле Попйорданов 4
тел.: 02 / 492 4614
GSM: 0887 699 643
GSM: 0879 183 424
мейл: shop@fishing-market.com
сайт: https://www.fishing-market.com


 ЗА ФИРМАТА 
Вече близо 15 г. "РЕКО" ЕООД и FISHING MARKET са утвърдена марка в областта на риболовната екипировка, продажбата на сонари, лодки и извънбордови двигатели. Дейността на Фирмата е свързана с търговия на едро и дребно. Основните цели и приоритети са достъпните цени, перфектното обслужване и консултация на клиентите ни, както и огромният асортимент от стоки, които поддържаме налични и с които разполагаме по всяко време на склад. Фирмата е официален представител и вносител на световно известните брандове PENN, JRC, SHAKESPEARE, MITCHELL, BERKLEY, ABU GARCIA, CHUB, SEBILE, STREN и SPIDER. Също така сме ексклузивен представител за България на украинската марка за надуваеми лодки ОMEGA, отличаваща се с изключително високо качество на своите продукти, както и 5 години гаранция. В портфолиото ни на внасяните в България стоки е и уникалният и иновативен сонар на литовската фирма DEEPER - Smart Sonar, който със своето безкомпромисно качество е революционен продукт в света на смарт технологиите, използвани в риболова.
"РЕКО" ЕООД и FISHING MARKET са официален дистрибутор (дилър) на LOWRANCE, GARMIN, KOLIBRI, BLACK CAT, FIN-NOR, CARP PRO, FORMAX, MERCURY, MOTORGUIDE, QUICKSILVER иGENOVO. Имаме удоволствието да Ви представим огромно разнообразие от сонари, лодки, извънбордови двигатели и риболовна екипировка на световни лидери в бранша, които са събрани на едно място, предложени на едни наистина атрактивни и достъпни цени.
Съмняваме се, че с няколко изречения ще можем да изградим ясна представа във Вас какво точно представляваме ние, какви са нашите цели, как смятаме да ги постигнем и т.н. Има едно нещо обаче, което е залегнало в основата на цялата ни идея за нашето съществуване и развитие и което от своя страна е фундаменталната истина на всяка уважаваща себе си фирма, а именно – отношението към клиента. Изключително много ще се радваме, ако всеки от един Вас се убеди лично в едно нещо – името на FISHING MARKET, което е не само лого, а Гаранция за качество на продуктите предлагани от нас, както и отличното обслужване към Вас. За нас винаги е било и винаги ще бъде от първостепенно значение, Клиентът да бъде доволен от закупената стока и от индивидуалното обслужване.
Зад името на FISHING MARKET стоят реални хора, носещи реална отговорност за всеки продукт. Това е екип от хора, които са готови да Ви помогнат във всеки един момент. Ние знаем, че най-важното нещо не е само самата продажба на дадена стока. Движещата сила за една успешна фирма са нейните Клиенти. Няма нищо по-важно от това Всеки Клиент, пазарувал от нас да бъде доволен и обгрижван при необходимост, не само в момента на продажбата, а и след това, когато съществува някакъв реален за Клиента проблем. Доверието, което градим към Вас, ни кара винаги при нужда да бъдем отново до Вас. Ще се радваме да се убедите лично в разликите на отношението и обслужването, което ще Ви предложим още при първата ни среща, без значение дали е тя е по телефон или на място в някои от нашите складове в гр. София. Бихме искали да Ви уверим, че ние ще продължим и за в бъдеще да работим и да правим всичко възможно, за подобряване и усъвършенстване качеството на обслужване, което Ви предоставяме. Стремим се непрекъснато да разширяваме нашият асортимент от стоки, както и да Ви предложим отлични цени и бързи доставки. За нас най-важното е да можем да разбираме Вашите нужди, поведение и нагласи. Това разбиране ни помага да Ви предложим бързо, лесно и удобно оригинални продукти с високо качество на изгодни цени. Също така отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти, чрез които Вие, нашите Клиенти може да се възползвате от най-доброто на пазара. Всички стоки в нашият магазин могат да бъдат закупени и на изплащане.
Очакваме Ви!
Екипът на fishing-market.com е на Ваше разположение!

 МАГАЗИНИ 
гр. София - 1619
ул. Миле Попйорданов 4


 търсене 


© Fishing Mania 1999 - 2015